Meer informatie
Onze experts
- Innoveren
- Voeding
AVENIRS begeleidt ambachtelijke bakkers naar gezonde voedingsproducten.
Zowel in Frankrijk als in België zien zelfstandige bakkers en patissiers hun marktaandeel onder de 50% zakken. Om hun positie te behouden en opnieuw te versterken zijn ze genoodzaakt om te innoveren en in te spelen op de verwachtingen van de consument.
“De consument wordt veeleisender en verwacht van zijn bakker gezonde kwaliteitsproducten die tegelijkertijd ook lekker zijn.”
De partners van het project AVENIRS begeleiden ambachtelijke bakkers naar producten met een gezondheidsvoordeel.
Dit Frans-Belgisch partnerschap brengt de nodige structuren, middelen en competenties samen om een nieuw gamma innovatieve, ambachtelijke bakkerij- en patisserieproducten met een gezondheidsvoordeel te ontwikkelen en op de markt te brengen.
Wat leeft er bij de POM?
Laatste nieuws
Dit was Drone West '24
Dit was Drone West '24
GROW Talent bedankt leerkrachten secundair onderwijs met mini-escapegame en bijhorende gratis koekjes
GROW Talent bedankt leerkrachten secundair onderwijs met mini-escapegame en bijhorende gratis koekjes
B2B-Smaakmarkt
B2B-Smaakmarkt
Halfhalf? Honderden kansen!
Halfhalf? Honderden kansen!
Op de agenda
- Inspiratie
Inspiratieontbijt Resilient VEG-i-TEC
Inspiratieontbijt Resilient VEG-i-TEC
- Netwerken
100%CollegaCafé: productontwikkeling
100%CollegaCafé: productontwikkeling
- Inspiratie
Start mee de shift naar alternatieve grondstoffen
Start mee de shift naar alternatieve grondstoffen
Gerelateerde projecten
- Innoveren
- Voeding
Filière AD-T
Filière AD-T
Filière AD-T mikt op een duurzame agrovoedingsketen.
01/10/2016 - 31/03/2022
- Innoveren
- Voeding
Samen Korte Keten
Samen Korte Keten
Samenwerkingen, de sleutel tot een sterk korteketenverhaal.
01/09/2022 - 31/12/2024
- Innoveren
- Ruimte
- Voeding
- Wetenschapsparken
- Testfaciliteiten
- Bedrijfsruimte
Ctrl+Alt+Food+Shift
Ctrl+Alt+Food+Shift
Een gecontroleerde shift naar alternatieven binnen de voedingssector.
01/02/2024 - 31/01/2027