IETF India en de Inter­na­tion­al Busi­ness Sum­mit in Pune

Meer informatie

  • Ondernemerschap
  • Innoveren
  • Internationaal ondernemen
  • Machinebouw & Mechatronica
23/03/2023

Met een van de snelst groeiende economieën ter wereld biedt India tal van kansen voor exporteurs en investeerders. De innovatie-industrie en hoog opgeleide beroepsbevolking staan ​​open voor nieuwe producten en samenwerking met internationale markten. Heel wat West-Vlaamse bedrijven hebben dan ook een productievestiging in India opgericht en maken deel uit van een bloeiende gemeenschap, die zich inzet voor ondernemerschap en groei.

Gezien de strategische opportuniteiten en beschikbare kennis in de Machinebouw & Mechatronica sector in West-Vlaanderen, is het geen wonder dat India nu toegang wenst tot onze hoogwaardige productietechnologie, diensten en markt.

Onder de paraplu van West Flanders Gateway to Europe nam POM West-Vlaanderen samen met Flanders Investment & Trade deel aan de International Engineering and Technology Fair (IETF) in New Delhi. Hier zette Stefaan Verhamme, Cluster Manager bij POM West-Vlaanderen, de opportuniteiten van de cluster Machinebouw & Mechtronica in West-Vlaanderen in de kijker. Tijdens de International Business Summit in Pune werd samengewerkt met Flanders Make en Bekaert om de mogelijkheden van en naar de Indiase markt te verkennen.

Het werd duidelijk dat de investeringsopportuniteiten in het West-Vlaamse industriële ecosysteem kunnen leiden tot innovatieve synergiën in de Indiase industrie, die ambities heeft op de Europese markt.

Meer weten? Neem contact op met Stefaan Verhamme, Cluster Manager Machinebouw & Mechatronica, hij helpt je op weg met je internationale groeiambities.

Exporteren of investeren?

Met ons wordt internationaal ondernemen een feit!

Conquer - partnerschap Gateway to Europe

Ik heb een vraag