Cir­cu­lar Con­crete Cen­ter in de kijker

Meer informatie

  • Innoveren
  • Duurzaam bouwen
29/11/2023

Inspiratie troef bij Circular Concrete Center!

Op 9 november stonden de projectpartners op Concrete Day 2023 in Leuven. Bezoekers kregen de werking en mogelijkheden van het labo en democenter uitgelegd . Tijdens de netwerkreceptie legden we contacten en pitchten we ideeën voor nieuwe projecten met bestaande en nieuwe partners.

Een dag later verwelkomden we in Circular Concrete Center in Veurne 30 ondernemers op 'Circulaire roadtrip Brugge-Kust', georganiseerd door Voka West-Vlaanderen en Circular Hub Brugge. Collega Benjamin Blykers, cluster developer Duurzaam Bouwen leidde hen rond in het labo en democentrum, en toonde vervolgens ook de expo circulair bouwen van Acasus, Provinciaal centrum duurzaam wonen en bouwen. Een dag vol dynamiek en kennisdeling, verankerd in onze missie om de bouwindustrie circulair te transformeren.

Bij Circular Concrete Center staan binnenkort nog een aantal bezoeken op de planning; van onze collega's bij POM Limburg tot schoolbezoeken.

Zelf een kijkje nemen in het Circular Concrete Center?
Neem dan snel contact op met collega Benjamin Blykers.

Projectpartners

Groen Beton VertKU Leuven RecyconBuildwisePOM West-Vlaanderen

Met steun van

𝗖𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗿𝗲𝘁𝗲 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 is een realisatie binnen het project Concrete Circularity Center met steun van EFRO Vlaanderen, Hermesfonds en Provincie West-Vlaanderen en projectpartners Groen Beton Vert VZW, RecyCon KU Leuven en Buildwise.

Agentschap Innoveren + EFRO VlaanderenProvincie West-Vlaanderen

Ik heb een vraag