Bezoek de markt in april en win

  • Ondernemerschap
  • Lokaal ondernemen
25/03/2022

Van 1 tot 30 april organiseren de 5 Vlaamse provincies voor het eerst samen de 'Maand van de Markt'. Bezoekers aan de deelnemende markten maken kans op tal van leuke prijzen. Hoe meer je koopt, hoe meer je kans maakt om één van de leuke prijzen te winnen.

Maand van de Markt

De Vlaamse Provincies, OC West, de Vlaamse Federatie voor Ambulante Handel (VFAH) en Vlaams minister van Economie en Landbouw Hilde Crevits roepen de maand april uit tot Maand van de Markt. In tegenstelling tot voorgaande jaren, wordt de markt geen week, maar een volledige maand in de kijker gezet.

Bezoek de markt en win

Wie tijdens deze maand een deelnemende lokale markt bezoekt, maakt kans op mooie prijzen.
Deelnemen aan de winactie kan op 2 manieren:

  • Via de gratis 'Ik koop lokaal'-app. Elke marktkramer heeft een unieke QR-code. Per aankoop en per marktkramer kan de deelnemer 1 maal een QR-code scannen.
  • Via invulkaart: per aankoop ontvangt de klant een invulkaart van de marktkramer. De volledig ingevulde kaarten worden in de wedstrijdbox in het inzamelpunt op de wekelijkse marktdag gedeponeerd.

Deelnemende gemeenten

Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Meulebeke, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wingene, Zedelgem en
Zwevegem

Maand van de Markt: lancering door Jean de Bethune, Hilde Crevits, en Ann Schevenels
Maand van de Markt: lancering door Jean de Bethune, Hilde Crevits, en Ann Schevenels

Ik heb een vraag