Indu­ma­tion 2024

Meer informatie

  • Netwerken

Van 31 januari tot 2 februari 2024 verzamelt de maakindustrie opnieuw in Kortrijk Xpo. Ook wij zijn met Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica weer van de partij! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Breng een bezoek aan stand 440, laat je inspireren door innovatieve cases en kom er te weten hoe we met onze partners jouw bedrijf vooruit kunnen helpen met een duurzame digitale transformatie. We stellen er ook onze recent opgestarte innovatieprojecten voor.

In de kijker op onze stand:

  • House of Manufacturing: Dit gloednieuwe expertisecentrum stimuleert technologische innovatie in de maakindustrie en is tegelijk een uithangbord om aan te tonen wat deze innovatieve sector in haar mars heeft.
  • EFRO-project Manufacturing Excellence 4.0: Mobiele apparatuur voor het uitvoeren van meet- en testcampagnes bij productiebedrijven ter demonstratie en validatie van de nieuwste industrie 4.0-technologieën en methodes.
  • EFRO-project Product Lifecycle Management: End-to-end digitalisatie in de maakindustrie voor de drie cruciale fases in de levenscyclus van een product: productdesign en creatie, productie en productfunctionaliteit.

Op donderdag 1 februari licht gedeputeerde voor economie Jean de Bethune het belang van samenwerking tussen industrie, overheid en kennisinstellingen toe tijdens het debat 'Samen voor een sterke maakindustrie'. Aan dit debat nemen ook Grisja Lobbestael van Flanders Make, Jolyce Demely van Agoria en Pieter-Jan De Man van STAS deel. Meer over het panelgesprek.
Aansluitend heffen we tijdens de nocturne het glas op samenwerking en innovatie.

Woensdag 31/1 en vrijdag 2/2 organiseert Agoria opnieuw de Indumation Learning Tour, een industriële automatisering ontdekkingstocht voor scholen. Hier vind je daarover meer informatie.

Inschrijven

Registreer gratis via onderstaande link met één van volgende codes:

  • IND232 voor een beursbezoek zonder netwerkreceptie
  • NocturnePOM voor een beursbezoek inclusief netwerkreceptie tijdens de nocturne (donderdag 1 februari)

In beide gevallen kan je ook registreren voor het panelgesprek door deze optie aan te vinken bij de sectie 'Expert Classes'.

Registreer gratis voor Indumation met bovenstaande codes
VIA DEZE LINK

Partners Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica

UGentHowestKU LeuvenVIVESSirrisFlanders MakeAgoriaVOKA West-VlaanderenUnizoTUAPOM West-Vlaanderen

Met steun van

Dit event wordt georganiseerd binnen de projecten Manufacturing Excellence 4.0 en Product Life Cycle Management. De projecten vormen een onderdeel van de GTI West-Vlaanderen en krijgen steun van EFRO-Vlaanderen, Fonds voor Innoveren en Ondernemen en Provincie West-Vlaanderen.

VLAIO 2021-2027EFRO Vlaanderen 2021-2027Provincie West-Vlaanderen

Ik heb een vraag