Bouw mee aan de Health Are­na in West-Vlaanderen

Meer informatie

  • Inspiratie

De uitdaging: een systemische recessie

Onze gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen: personeelstekorten, lange wachtlijsten, betaalbaarheid & toegankelijkheid en niet te vergeten de vergrijzing.

Het huidige gezondheidssysteem vraagt om een urgente en vooral ingrijpende aanpak. Een verschuiving van een curatieve naar preventieve gezondheidszorg die focust op gezondheidspromotie.

Een nieuwe aanpak via samenwerking: Health Arena 

Samen met In4Care en met jullie, partners uit de zorgsector, het bedrijfsleven en kennisinstellingen, zetten we de eerste stappen richting een vernieuwd gezondheidssysteem: de Health Arena.

Health Arena is een innovatieve, fysieke locatie waar mensen van alle leeftijden naartoe kunnen om gezond te blijven en te worden. Via screening en monitoring (beweging, slaap, voeding, stress...), coaching en nudging, mensen begeleiden naar een gezondere levensstijl. De ambitie is om minstens 1 Health Arena per stad of gemeente te realiseren.

Sta jij mee aan de wieg van een nieuwe, gezonde en sterke gezondheidszorg? Schrijf je in en maak het verschil!

  • 1/10/2024 (10.30u.-13.00u.), AZ Zeno Knokke: Ontdek het concept van de Health Arena en krijg antwoord op je vragen.
  • 22/10/2024 (11.30u. - 14.30u.), tbc: Maak kennis met de huidige partners en verken de cocreatiemogelijkheden via de In4Care Pilots Table
  • 10/12/2024, Howest Brugge: Pitch je ideeën en ambities binnen de Health Arena

We nodigen zorgprofessionals, bedrijven, kennisinstellingen en andere belanghebbenden uit om deel te nemen aan deze cruciale events. Inschrijven voor het event op 1 oktober kan alvast gratis via de website van In4Care. Inschrijfmogelijkheid voor 22/10 en 10/12 volgt later.

Maak het verschil
schrijf vandaag nog in!

Partners

POM West-VlaanderenIn4Care

Ik heb een vraag