Westpunt: Regionale contactdagen 2016

In 2016 komt Westpunt naar u toe: Regionale contactdagen 2016! De Provincie West-Vlaanderen wil het uniek economisch loket verder uitbouwen en nog dichter bij de ondernemers brengen.
Westpunt start dit voorjaar met regionale contactdagen, verspreid over gans West Vlaanderen. Tijdens een persoonlijk gesprek worden de vragen van de ondernemers besproken met de accountmanagers en wordt er samen gezocht naar een snelle oplossing. Een overzicht van de verschillende contactmomenten in het voorjaar kunt u hier terugvinden. Inschrijven kan via www.pomwvl.be/westpunt-contactdagen.

Een greep uit de vragen en/of problemen waarmee ondernemers bij Westpunt terecht kunnen: Ik wil mijn zaak uitbreiden of herlocaliseren, en weet niet of ik hiervoor een milieuvergunning moet aanvragen? Kan ik een kleine windturbine plaatsen op mijn terrein? Wat doe ik met mijn leegstaand bedrijfsgebouw? Ik ben een starter-ondernemer op zoek naar een ideale locatie. Waar kan ik begeleiding vinden als starter? Kan ik beroep doen op de expertise van een hogeschool om een technisch probleem in mijn bedrijf op te lossen? …

Contacteer Westpunt via:

T 050 140 180 - E info@westpunt.be