Portilog: Havengebonden opleidingen @ POM West-Vlaanderen (ABC-Toren, Zeebrugge)

Portilog, het opleidingscentrum voor havengebonden en logistieke bedrijven, breidt hun huidig opleidingsaanbod in Brugge en Zeebrugge uit met een aantal specifieke havengebonden opleidingen. Uiteenlopende thema's als internationale handel, gevaarlijke lading en douane vormen de basis voor een interessant opleidingsjaar. Ook het thema digitale transformatie kan uiteraard niet ontbreken.

In het kader van het fysieke internet bieden de opleidingen 'Data-analyse voor haven en logistiek' en 'Digitalisering: trends & tools voor haven en logistiek', een waardevol inzicht in de digitale toekomst van logistiek. De opleidingssessies gaan door in de ABC-Toren in Zeebrugge. De afdeling Transport & Logistiek van POM West-Vlaanderen is gehuisvest op de 6e verdieping en in volle voorbereiding voor de uitbouw van een onderzoeks- en demonstratiecel rond 'phyiscal internet'.

RORO - Maak kennis met de boeiende wereld van het voertuigentransport!

19/11 en 21/11 - 18.30u tot 21.30u

Bent u geïntrigeerd als u langs één van de gigantische autoterminals rijdt? Wist u dat er in België jaarlijks meer dan 4 miljoen auto’s worden verwerkt? Weet u ook dat Zeebrugge de grootste autohaven ter wereld is? Tijdens deze opleiding verwerft u de basiskennis over het RORO-transport:

  • U verneemt meer over de geschiedenis
  • U krijgt een totaalbeeld van de soorten schepen en hun typische kenmerken
  • U hoort alles over de toekomstige uitdagingen waarvoor deze boeiende sector staat

Alle info vindt u hier terug!

OVERZICHT OPLEIDINGEN 2019 - 2020

Een overzicht van alle opleidingen van Portilog in Zeebrugge vindt u terug op de website.

 

Meer weten over de acties rond Physical Internet?

Barbara Peene
Stafmedewerker Physical Internet
Transport & Logistiek POM West-Vlaanderen
T +32 50 74 06 12 | M +32 478 61 37 10
E barbara.peene@pomwvl.be