Oproep 'Concepten voor efficiënt waterbeheer'

VITO en VLAKWA, in opdracht van de Provincie West-Vlaanderen, nodigen consortia met kmo’s uit om demonstratie- en disseminatieprojecten in te dienen over duurzame technologieën op vlak van water.

Consortia van bedrijven en organisaties kunnen projecten indienen en subsidies bekomen voor een haalbaarheidsstudie of demonstratieproject. Het consortium bevat minstens één aanbieder van een innovatieve duurzame vinding (technologie, product, concept of systeem) en één probleembezittend bedrijf. Bovendien is de leider van het consortium een Vlaamse kmo, en is in het consortium minstens één West-Vlaamse kmo betrokken.

Deze oproep betreft de demonstratie en disseminatie van concepten die leiden tot een efficiënter waterbeheer binnen een bedrijf. Bij uitbreiding leidt de innovatie evenzeer tot een besparing of recuperatie van grondstoffen en/of energie. De concepten kunnen zich manifesteren op het niveau van het bedrijfsproces, chemicaliëngebruik, waterbehandelingstechnieken, …

Interesse?
Meer informatie over de voorwaarden, het inschrijvingsformulier en een model van samenwerkingsovereenkomst kan worden gedownload op www.vito.be/kmo - rubriek ‘Projecten in uw provincie’ – kies dan voor ‘West-Vlaanderen’. Meer informatie: carine.vanhove@vito.be of tel. +32 14 33 69 79 – info@vlakwa.be of tel. +32 56 24 12 61.

logobalk water