Bedrijvencentrum Westhoek investeert in moderne technologie

Niet alleen stelt het bedrijvencentrum kantoren en ateliers ter beschikking tegen voordelige tarieven, dankzij een virtuele receptie en video-conferencing kunnen de starters nu ook gebruik maken van de nieuwste technologiën ; een nieuwe VOIP-telefooncentrale, een professionele internetverbinding en geavanceerde kopieertoestellen die iedere huurder vanuit zijn kantoor kan bedienen.

Een virtuele receptie zorgt dat zelfs bij afwezigheid van de bediende in één bedrijvencentrum,  men vanuit  het andere bedrijvencentrum de bezoekers toegang kan verlenen, een gesprek kan voeren via een groot scherm en zelfs de pakjeskooi kan openen. De video-conferencing is in Ieper een multi - point installatie zodat tegelijkertijd met vier partijen op verschillende locaties een meeting kan worden georganiseerd. Een enorme tijdswinst door het vermijden van files en een professionele manier om regelmatig te overleggen met  uw stakeholders !

Niet alleen de gebruikers van het bedrijvencentrum maar ook  bedrijven of organisaties uit de regio kunnen beroep doen op deze technologie en de vergaderzalen.

Via de website www.bcwesthoek.be  kan men zien of de vergaderzaal vrij is en deze zelf reserveren.

Deze vernieuwingen konden gerealiseerd worden dankzij het TEN- project en  de ondersteuning van de POM-West-Vlaanderen.