Wanted: De West-Vlaamse slachter!

Koelen van de karkassen, warmwaterbereiding, ontharen, afvalwaterzuivering,… . Het zijn allemaal belangrijke energievragers in uw slachthuis en/of uitsnijderij. U weet dat er heel wat te besparen valt op deze installaties. Vaak ontbreekt het u echter de tijd en middelen om doorgedreven energiebesparende investeringen door te voeren. Op de koop toe bestaat er geen absolute zekerheid dat de investering daadwerkelijk leidt tot energie- en kostenbesparingen.

ESCO

Genoeg van dat? Dan is de ESCO-aanpak iets voor u. Een ESCO of Energy Service Company legt de besparing contractueel vast. De ESCO doet er dan ook alles aan om de besparing te behalen. Geen resultaat is geen vergoeding. De ESCO staat voor een totale ontzorging door een geïntegreerde aanpak waarbij zowel studie, implementatie, onderhoud en monitoring door deze ene partij gebeurt. Gedaan met overleg en discussies met te veel verschillende partijen.

Een unieke kans

Wil u  kosteloos de mogelijkheden van een ESCO voor uw bedrijf ontdekken? POM West-Vlaanderen biedt u nu de unieke kans om vrijblijvend een ESCO-contractvoorstel te ontvangen. U kunt er enkel bij winnen. Gezien er voorafgaandelijk aan het contractvoorstel in uw bedrijf energiemonitoring, procesanalyse en detectie van de besparingsmogelijkheden gebeurt, beschikt u na onze interventie op zijn minst over belangrijk nieuw inzicht in deze topics.

POM West-Vlaanderen kan u dit voorstel kosteloos aanbieden dankzij deelname aan het ESKIMO-programma van Agentschap Ondernemen. Kijk zeker ook eens naar de verklarende video op http://www.agentschapondernemen.be/themas/esco-voor-kmo

Bent u een West-Vlaams slachthuis en/of uitsnijderij? Neem dadelijk contact op met Sophie Tobback van POM West-Vlaanderen via 0492 73 94 87 of sophie.tobback@pomwvl.be.