Verdwenen zwinhavens

Belevingsexpo en fietsroute met unieke VR-kijkers met speciaal aanbod voor groepen en bedrijven

In de middeleeuwen beleefden Brugge en Vlaanderen gouden tijden, met de Zwingeul als economisch hart, bezaaid met bloeiende wereldhavens. De Zwingeul is ondertussen verzand en de havens zijn verdwenen, maar je kan ze herontdekken in de unieke belevingsexpo Verdwenen Zwinhavens in het Zwin Natuur Park en tijdens de fietstocht met unieke VR-kijkers.

Het Zwin Natuur Park biedt voor groepen en bedrijven speciale formules aan zoals een bezoek aan de expo, een begeleide wandeling, een fietstocht, een vroeg-uit-de-verenbezoek of een exclusieve nocturne. Elke formule kan gecombineerd worden met catering in Zwinbistro The Shelter en/of met de huur van een vergaderzaal in een prachtige en rustige omgeving.

Reis terug in de tijd naar de middeleeuwen via innovatieve technologieën in het Zwin Natuur Park. Beleef de haven en de geul zoals ze ooit waren, in 3 D met beeld én geluid, in de expo in het Zwin Natuur Park van 3 juli tot en met 7 november 2021. Fietsroute met VR-kijkers van 3 juli tot oktober 2023.

Meer weten over deze unieke beleving in West-Vlaanderen? Ontdek het volledige programma op zwin.be/nl/verdwenen-zwinhavens