Roadshow MIP

Cleantech, of schone technologie, kost vaak veel geld. Cleantechinnovatie leidt echter ook vaak tot nieuwe business opportuniteiten, of op zijn minst tot aanzienlijke kostenbesparing. Dat heeft MIP, het Milieu- en energietechnologie Innovatie Platform, intussen al meermaals bewezen. Naar aanleiding van de lancering van een nieuwe oproep voor projecten in het kader van het MIP 3.0 programma organiseert i-Cleantech Vlaanderen (de beheerder van het MIP programma) in februari een roadshow in elke Vlaamse provincie.

Tijdens de roadshow op 18/02/2014 in de Budafabriek in Kortrijk krijgt u naast enkele inspirerende getuigenissen van ondernemers die reeds ervaring hebben met MIP-projecten ook beknopte toelichting over de modaliteiten voor het indienen van MIP-projecten. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor netwerking om meteen de eerste hand te leggen aan het consortium voor een nieuw MIP-project. Optioneel wordt ook een rondleiding in het machinepark van het BUDA::Lab (met o.a. 3D printers) voorzien.Tevens wordt ook toegelicht hoe deze open innovatie plek ondernemers, studenten, particulieren en kunstenaars een gezamenlijk platform biedt om aan open innovatie en co-creatie te doen.

Redenen genoeg dus om in te schrijven voor een van deze roadshows.

Gelieve u in te schrijven voor deze gratis infosessie op http://i-cleantechvlaanderen.be/register/mip-roadshow-provincie-west-vlaanderen/55

Indien u verhinderd zou zijn op18/02, kan u hier de data vinden van de andere provinciale roadshows: http://i-cleantechvlaanderen.be/upload/list/207/SAVE_the_date.pdf.