REO-Venlo shuttle wint tweede prijs op de Transport & Logistics Awards

Tijdens uitreiking van de Transport & Logistics Awards, de jaarlijkse hoogmis voor de transport en logistieke sector in België, heeft de REO-Venlo shuttle de tweede prijs behaald in de categorie “Logistics Project of the Year”. Dominiek Keersebilck, commercieel directeur van de REO Veiling, mocht de award in ontvangst nemen.

De REO-Venlo shuttle is een innovatief project waarmee een dagelijkse, klokvaste verbinding  voor  het gezamenlijk transport van verse groenten en fruit tussen de REO Veiling en Fresh Park Venlo in Nederland mogelijk wordt gemaakt. De shuttle is ontstaan uit een uniek samenwerkingsverband tussen de REO Veiling, Franken Transport en de Venlose traders Frankort & Koning, Weyers en Staay-Van Rijn. Dankzij de shuttle kunnen West-Vlaamse producten niet enkel goedkoper, maar ook efficiënter en duurzamer getransporteerd worden.

De shuttle werd gerealiseerd onder begeleiding van de POM West-Vlaanderen en het Innovatiecentrum Greenport Venlo en kadert binnen het Interreg IV A project Oost West Poort (www.oostwestpoort.eu).