Nieuwe campagne Start&GO laat bedrijf scoren als hoofdsponsor van KV Kortrijk

Voor deze campagne klopte Start&GO aan bij AGO Jobs & HR, de huidige hoofdsponsor van voetbaleersteklasser KV Kortrijk. De koppen werden bij elkaar gestoken en een mooie wedstrijd voor startende en groeiende ondernemers was het resultaat. De eindwinnaar prijkt op 17 maart tijdens de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC op de truitjes van KV Kortrijk.
 
Een jury selecteert op 5 februari de 11 meest creatieve finalisten. Hiervoor moeten deelnemende bedrijven een unieke online avatar aanmaken en de jury overtuigen waarom ze een plekje in deze ‘Gouden 11’ verdienen. Daarna volgt een felle online strijd tussen de finalisten onderling waarna de professionele jury onder leiding van Nathalie Sintobin van Frucon² de uiteindelijke winnaar zal bepalen. Gedurende deze campagne krijgen alle finalisten tijdens diverse workshops heel wat tips & tricks over marketing, online communicatie, storytelling en veel meer. De finale ontknoping gebeurt pas op 17 maart net voor het eerste fluitsignaal wanneer de spelers het veld betreden.
 
POM West-Vlaanderen en OC West zorgen met Start&GO voor ondersteuning van startende en groeiende ondernemers in West-Vlaanderen door een uitgebreid aanbod van initiatieven op vlak van huisvesting, coaching, begeleiding, vorming en netwerking. 
 
Meer info: www.hoofdsponsorvooreendag.be