Nieuw: Bar d’ Office Ieper

Begin februari opende in het Ondernemerscentrum Ieper een gloednieuwe Bar d’Office. Naast het aanbod van kantoren voor startende ondernemers, is er nu ook een modern ingerichte co-working ruimte aanwezig. Een Bar d’Office is dus een locatie waar co-working centraal staat.

Co-working iets voor jou?

Voor zowel zelfstandigen als werknemers op zoek naar een professionele werkplek, is een Bar d’Office een ideale uitvalsbasis. Het samenwerken zorgt voor kruisbestuiving en maakt individueel werken zoveel boeiender en gemakkelijker. Behalve een professionele werkplek biedt co-working vooral een netwerk en interactie met andere ondernemers. Je hoeft niet noodzakelijk te werken maar je kan er ook terecht voor een ontspannen babbel en uitwisseling van gedachten.

Alle werkfaciliteiten zoals internet, printer en vergaderzaal zijn aanwezig. Iedereen is welkom maar enkel wie lid is van het netwerk kan gebruik maken van de werkfaciliteiten. Om gebruik te maken van de werkfaciliteiten betaal je 30€/maand. Zo word je officer en kan je aan de slag in elke locatie van het Bar d’Office netwerk. Wil je mensen ontmoeten of er zelf je klanten en bezoekers ontvangen, dan zijn ook zij van harte welkom.

Contact:
Ondernemerscentrum Ieper: Grachtstraat 13 – 8900 Ieper
ieper@bardoffice.comwww.bardoffice.com -  057 61 04 00
Het OC Ieper bevindt zich vlakbij het station, aan de achterkant van het Cultureel Centrum Het Perron.