Lancering website Zorgeconomie.be

De POM West-Vlaanderen wil de provincie West-Vlaanderen ontwikkelen tot een krachtige zorgregio, die in staat is om een economische meerwaarde te creëren en deze extra te vergroten door kansrijke combinaties te maken over verschillende segmenten en markniches heen, om zodoende een effectief antwoord te bieden aan de zorgvraag van morgen.

Een van de initiatieven die de POM West-Vlaanderen neemt is het opstellen van een website ‘Zorgeconomie’, met als doel bedrijven, kennisinstellingen en zorginstellingen dichter bij elkaar te brengen zodat sector-overschrijdende samenwerking gemakkelijker tot stand kan komen. Dit platform staat garant voor correcte, gebruiksvriendelijke en up-to-date informatie.Door uw bedrijfsgegevens in te vullen kan de uitbouw van deze website van start.

Indien u uw bedrijfsgegevens invult via http://www.pomwvl.be/website-zorgeconomie kunnen kennisinstelling en zorginstellingen een kwalitatief en gestructureerd overzicht krijgen van uw bedrijfsactiviteit. Wenst u meer informatie hieromtrent? Surf dan naar www.zorgeconomie.be.