Kies uw trots van Wervik

De wedstrijd ‘Trots van Wervik’ is gelanceerd! Alle handelszaken uit Wervik werden per brief uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd. Uiteindelijk hebben 27 ondernemingen zich kandidaat gesteld binnen de 3 categorieën: kleinhandelaar - kleine onderneming - middelgrote/ grote onderneming. Wie woont of werkt in Wervik wordt opgeroepen om binnen deze categorieën telkens één stem uit te brengen op één van deze ondernemingen.
Op welke ondernemingen moet Wervik volgens u trots zijn? Stem hier! Stemmen kan nog tot en met 25 mei.

De winnende ondernemingen mogen een jaar lang de titel “trots van Wervik” dragen. Deze titel zal hen overhandigd worden tijdens de opening van de tentoonstelling “Ondernemen in Wervik: Verleden Heden Toekomst." op zondag 24 juni. De portretten van de personen achter de drie winnende ondernemingen worden eveneens in deze tentoonstelling opgenomen.

Zowel de winnende ondernemingen als 1 enthousiaste stemmer per stad, worden beloond met een cadeaubox van ludieke, originele of uiterst nuttige diensten en producten van startende ondernemingen. De waarde van deze cadeaubox voor de winnende onderneming bedraagt 200 euro, voor de winnende stemmer bedraagt deze 100 euro.