JCI-award 2012

Op donderdag 22 maart organiseerde JCI West-Vlaanderen de eerste verkiezing van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van 2012. Met het gezamenlijke doel om jonge West-Vlaamse ondernemers te stimuleren en te ondersteunen, zette ook ‘Actie voor Starters’ zijn schouders onder dit event.

De winnaar, Stijn Stragier, mocht uit de handen van provincieraadsvoorzitter Jean de Bethune de award 2012 ontvangen. Stijn Stragier is gedelegeerd bestuurder van Geodynamics uit Kortrijk. Zij bieden IT-oplossingen aan voor mobiele toepassingen. De huidige activiteiten van GeoDynamics werden in 2004 opgestart. Vandaag zijn er ongeveer 14 000 voertuigen van ruim 1300 klanten uitgerust met de technologie van Geodynamics en stelt het bedrijf 21 mensen tewerk.  De jury loofde de financiële performantie en het toekomstgericht ondernemer van het bedrijf.

Voor 'Actie voor Starters' is Stijn Stragier een mooi voorbeeld hoe je vanuit een goed creatief idee en met een positieve ondernemende ingesteldheid, je op korte termijn een mooi bedrijf kan uitbouwen.