Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers op TAVOLA 2018

De projectpartners van Filière AD-T – Europees project voor de ontwikkeling van een grensoverschrijdende duurzame voedingsketen – en hun partners , BEP en IDELUX, organiseren op de TAVOLA-beurs een Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers (stand 487) met 28 Franse, Waalse en Vlaamse bedrijven.

Om de twee jaar stelt TAVOLA een uniek aanbod voor van kwaliteitsproducten en heerlijke specialiteiten die zorgvuldig worden uitgekozen. Dankzij zijn 420 exposanten (60% Belgen en 40% buitenlanders) is TAVOLA in de ogen van de professionals uit de voedseldistributie, speciaalzaken en cateringbedrijven in West-Europa de referentie op het vlak van fijne voeding.

Dit jaar vindt de beurs plaats op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 maart 2018 in Kortrijk-Xpo. Op de groepsstand het Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers zullen 28 exposanten (7 Franse, 13 Waalse en 8 Vlaamse) op internationaal niveau de producten die zo geweldig kenmerkend zijn voor de drie regio’s promoten.

Het Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers combineert een ruim assortiment kwaliteitsproducten uit Hauts-de-France, West-Vlaanderen en Wallonië op hun stand (487). U vindt er gerookte vis, lokale dranken en bieren, ambachtelijke vleeswaren en kazen, hartige en zoete versnaperingen, vernieuwende allergeenvrije producten… Met ’t Groendal en Cornquet heeft het Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers ook twee Gouden Tavola-laureaten in de rangen. De Gouden Tavola bekroont de beste innovaties in voeding.

Op maandag 12 maart 2018, nodigen we u om 11u30 uit in de VIP-ruimte van het Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers voor een receptie met showcooking-animatie.

Meer info:

Anke Allaert

POM West-Vlaanderen                                                                                         

T: 051 75 02 26

E: anke.allaert@pomwvl.be

http://www.filiere-adt.eu/

e