Exponential Academy uit de startblokken!

Veranderingen komen snel, zelfs exponentieel snel, op ons af.  Denk maar aan nieuwe disruptieve technologieën, businessmodellen, samenwerkingsvormen, communicatietechnologie,...  De veranderingen die we de voorbije tien jaar zagen, zullen vervagen bij de veranderingen die ons de komende tien jaar te wachten staan. “Hoe kunnen we hiermee omgaan als ondernemend individu, als bedrijf?  Hoe stemmen we ons huidige bedrijf hierop af?  Hoe neem ik dit mee bij de ontwikkeling van mijn ideeën?”  Wij zien alvast heel wat kansen voor iedereen!  Via de Exponential Academy (XA) helpen we u graag om deze kansen te ontdekken en om te zetten naar waardevolle ideeën.  Hoe we dit concreet doen, werd woensdag 25 januari in het Ondernemerscentrum Kortrijk uit de doeken gedaan.  

Wat brengt XA u in 2017?

Maandelijkse sessies
Samen met u verkennen we de mogelijkheden van onze exponentieel veranderende
wereld en gaan we ermee aan de slag.  We gaan dieper in op elementen die van een organisatie een exponentiële organisatie maken die klaar is voor de toekomst.  We reiken de nodige tools aan om deze elementen zelf te implementeren.  
We richten ons naar individuen en werknemers met de goesting om de kansen van morgen te grijpen en hiermee aan de slag te gaan.  Er is geen voorkennis nodig.
Volg het programma via LinkedIn, Twitter of Facebook.  

Winter- en zomerhappening
We bouwen aan een netwerk om elkaar te inspireren, informeren en uit te dagen.  Tijdens een winter- en zomerhappening brengen we het ruime netwerk samen.  Beleving van de nieuwste technologieën en trends staat hierbij centraal.

Executive Masterclass
In het voorjaar organiseert Antwerp Management School de eerste Executive Masterclass rond exponentieel ondernemen in West-Vlaanderen.

Conferentie
In oktober wordt een conferentie georganiseerd.  Dit event brengt de inspirerende verhalen van lokale exponentiële denkers en doeners.

XA 4 Youth
Ook de jeugd van 10 tem 18 jaar wordt betrokken in de Exponential Academy.  Zij zullen tijdens een zomerkamp uitgedaagd worden om aan de slag te gaan met de nieuwste disruptieve technologieën.

Volg ons!
LinkedIn
Twitter
Facebook
www.exponentialacademy.be

Contact
info@exponentialacademy.be  

An Cosaert - Antwerp Management School - an.cosaert@ams.ac.be - 0473 54 04 75   
Brecht Vanhecke - POM West-Vlaanderen - brecht.vanhecke@pomwvl.be - 0490 44 29 53      
Eefje Hernalsteen - POM West-Vlaanderen - eefje.hernalsteen@pomwvl.be - 0494 84 44 11

Exponential Academy is een initiatief van de Provincie West-Vlaanderen, TUA West, POM West-Vlaanderen en Antwerp Management School.