Modal shift: ONTDEK DE VOORDELEN VAN BINNENVAART EN/OF SPOOR VOOR UW BEDRIJF.

Kies voor duurzame transportoplossingen, want uw keuze vandaag, bepaalt de toekomst van morgen. Omdat de impact en de mogelijkheden voor elk bedrijf en elke goederenstroom anders is, is er behoorlijk wat rekenwerk nodig om een gefundeerde beslissing te kunnen nemen. 

Wat als er iemand die analyse voor u doet? In samenwerking met het multimodaal adviespunt van VIL bieden we u een gratis doorrekening van uw businesscase.

Uw inbreng?

Eén afspraak en de nodige informatie over de goederenstro(o)m(en) die geanalyseerd zullen worden, volstaan. Alles wordt vertrouwelijk behandeld. 

Uw return?

Een grondige analyse van wat de modal shift voor uw bedrijf kan betekenen. We identificeren de opportuniteiten die er voor uw bedrijf zijn en stellen u een alternatieve haalbare aanpak voor. We vergelijken de huidige transportaanpak met het alternatief op drie criteria: de kostprijs, de lead-time door-to-door en de CO2-footprint. 

Voor wie?

Deze oproep is bedoeld voor bedrijven in West-Vlaanderen en West-Vlaamse filialen/kantoren.

Best practices:

PurFi Manufacturing zet stap richting binnenvaart. "We zijn aangenaam verrast door het advies dat we kregen. De businesscase toont een significante kostenbesparing in vergelijking met het vervoer over de weg. Dit toont aan dat naast winst op vlak van klimaat en uitgespaarde kilometers, kiezen voor multimodaal vervoer ook een financieel voordeel kan opleveren,”  aldus Koen De Ruyck, General Manager -> MEER LEZEN

OOK UW BUSINESSCASE* LATEN UITREKENEN? 

Contacteer Barbara Peene: barbara.peene@pomwvl.be.

*Er is budget voorzien om op first come, first served basis 60 concrete businesscases uit te werken.
 
Deze oproep is een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen. Via deze oproep bieden we u de mogelijkheid om een duurzame versnelling hoger te schakelen. U staat er niet alleen voor! #meerwestvlaanderen #samenondernemen