OPROEP: Zet uw modal shift vaart bij!

Ontdek welke voordelen binnenvaart en/of spoor bieden voor uw bedrijf. 

Kies ook tijdens een crisisperiode voor duurzame transportoplossingen. Want uw keuze vandaag, bepaalt de toekomst van morgen. Omdat de impact en de mogelijkheden voor elk bedrijf en elke goederenstroom anders is, is er behoorlijk wat rekenwerk nodig om een gefundeerde beslissing te kunnen nemen.
 
Wat als er iemand die analyse voor u doet? In samenwerking met het multimodaal adviespunt van VIL bieden we u een gratis doorrekening van uw businesscase.

Uw inbreng?

Eén afspraak en de nodige informatie over de goederenstro(o)m(en) die geanalyseerd zullen worden, volstaan. Alles wordt vertrouwelijk behandeld. 

Uw return?

Een grondige analyse van wat de modal shift voor uw bedrijf kan betekenen. We identificeren de opportuniteiten die er voor uw bedrijf zijn en stellen u een alternatieve haalbare aanpak voor. We vergelijken de huidige transportaanpak met het alternatief op drie criteria: de kostprijs, de lead-time door-to-door en de CO2-footprint. 

Voor wie?

Deze oproep is bedoeld voor bedrijven in West-Vlaanderen en West-Vlaamse filialen/kantoren.
Er is budget voorzien om op first come, first served basis 60 concrete businesscases uit te werken.

UW BUSINESSCASE LATEN UITREKENEN? 

Contacteer Barbara Peene: barbara.peene@pomwvl.be.

#MEERWESTVLAANDEREN
#SAMENONDERNEMEN

Deze oproep is een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen. Via deze oproep bieden we u de mogelijkheid om een duurzame versnelling hoger te schakelen. U staat er niet alleen voor!