Kan je deze uitnodiging niet lezen? Check dan de online versie

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **


Op dinsdag 25 april 2017 organiseren MOOOV, POM West-Vlaanderen / West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen en Wereldhuis West-Vlaanderen in samenwerking met Ondernemers voor Ondernemers, een tweede editie van hun netwerkavond voor bedrijven en ondernemers op het filmfestival MOOOV in Brugge.

U bent van harte welkom voor een gevarieerd avondvullend programma met een hapje en een drankje, een verrassende talkshow en uiteraard een unieke filmvertoning op dit festival. De avond wordt afgerond met een netwerkmoment.

MOOOV is het fusiekind van het Cinema Novo Festival in Brugge en het Open Doek Filmfestival in Turnhout. Anno 2017 wil MOOOV een krachtig label zijn voor goede films uit de hele wereld én in heel Vlaanderen.

break

PROGRAMMA

UUR onderwerp SPREKER(S)
18u00 Ontvangst in het festivalcafé ‘de makersrepubliek’, met een broodje en een drankje in een inspirerend kader.  
18u30

Verwelkoming

Als eindproef van de cursus ‘sociaal ondernemen’ in het Wereldhuis stellen de deelnemende vierderpijlerorganisaties hun project voor met een ‘pitching’. Volg de finale met de 2 beste ‘pitchers’ en bepaal mee wie de publieksprijs krijgt.

Luc Bonte, Voorzitter van Ondernemers voor Ondernemers
19u00

Talkshow ‘My Life in MOOOVies’ met:
- Maud Vanhauwaert, dichteres, actrice en tekstperformer die poëzie en film graag met elkaar linkt.
- Karel Goetghebeur, CEO van Adolphe Sax en Cie. Karel vertelt over en toont enkele van zijn favoriete filmfragmenten.

Moderator: Mieke Dumont, Verantwoordelijke Communicatie en Publiekswerking bij Kaap
20u15

The Road to Mandalay’ - Een film van Midi Z uit 2016

De film verhaalt de beklijvende belevenissen van twee illegale Birmaanse vluchtelingen die de burgeroorlog in hun land proberen te ontvluchten op zoek naar geluk, werk en een nieuw leven in Thailand, voor vele Birmanen ‘het droomland’. De vluchtelingenproblematiek vanuit een ander cultureel en geografisch oogpunt gezien, in Europa minder bekend maar even dramatisch en corrupt als de bij ons gekende vluchtelingenproblematiek vanuit Afrika en het Midden Oosten naar Europa toe. De film werd gelauwerd als beste film op het Film Festival van Venetië in 2016 en kreeg meerdere nominaties als beste film, regisseur en acteurs op diverse filmfestivals in Azië.

 
22u30 Netwerkmoment in festivalcafé ‘de makersrepubliek’  

PRAKTISCH

Dit evenement is enkel op uitnodiging. Vooraf inschrijven is verplicht en kan nog tot 20 april. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt.

De netwerkavond vindt plaats in ‘de Makersrepubliek’, Sint Jakobsstraat 33, Brugge en in Cinema Lumière, Sint-Jakobsstraat 36, Brugge.

Parkeren kan o.a. in Parking De Biekorf (ingang via Naaldenstraat) en ’t Zand (15 min. wandelen van de cinemazaal). Beide parkings zijn 24/24 uur open.

Over het MOOOV-festival

Het festival loopt van 19 tot en met 27 april 2017. Tickets en info: www.mooov.be. Filmfestival MOOOV heeft plaats in Cinema Lumière en Cinema Liberty

 

Locatie

de Makersrepubliek
Sint Jakobsstraat 33
B - 8000 Brugge

break

POM West-Vlaanderen
Koning Leopold III-laan 66
8200 Brugge