Statusbericht

Inschrijven is momenteel niet mogelijk.

Inschrijving Netwerklunch FIT

Op woensdag 20 september 2017 ontvangt de Provincie West-Vlaanderen een grote delegatie van alle Vlaamse Economische Vertegenwoordigers. De zogenaamde VLEV’ers resideren permanent in het buitenland, en ondersteunen Vlaamse bedrijven bij het waarmaken van hun internationaliseringsambities. Kortom, het zijn spilfiguren in de internationalisering van de Vlaamse economie. De VLEV’ers zijn in die periode allemaal samen in West-Vlaanderen, ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering van FIT en de uitreiking van de Leeuw van de Export.

Tijdens de lunch krijgt u de gelegenheid om kennis te maken en contacten te leggen met de VLEV’ers. Voor de VLEV’ers zelf betekent de lunch de mogelijkheid om West-Vlaamse ondernemers beter te leren kennen. 

In het keuzeformulier kunt u aangeven in welk werelddeel (Azië, Afrika & Midden-Oosten, Amerika en Europa) u voornamelijk of op dit moment geïnteresseerd bent, hetgeen netwerking vergemakkelijkt. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om vertegenwoordigers uit andere werelddelen te spreken.

Gelieve in te schrijven voor 13/9 (1 persoon per bedrijf).  

Datum: 20/9/2017, 12u30 - 14u00

Locatie

Ter Eeste (brouwerij Rodenbach)
Spanjestraat 133
​8800 Roeselare 

Graag verwijzen we ook naar het avondprogramma van de Leeuw van de Export (organisatie FIT), waaraan u eventueel ook kan deelnemen om verdere contacten te leggen met andere economische vertegenwoordigers. Lees er hier alles over.