Exponential Academy

De wereld is in volle exponentiële verandering. Dagelijks duiken nieuwe technologieën of businessmodellen op met sterke impact op omgeving, gemeenschap en bedrijfsleven. Denk maar aan bijvoorbeeld Uber, Airbnb of zelfrijdende auto’s… Uitdaging is om met deze veranderingen om te gaan en ze te zien als opportuniteiten voor innovatie en groei in ondernemingen.

Samenwerken met kenniscentra maar recent ook met startups is voor ondernemingen essentieel geworden. Grote bedrijven en startup communities hebben deze weg al voor een stuk gevonden, maar kmo’s staan nog aan het begin van deze evolutie.

Exponential Academy wil kmo’s:

  • Inzicht geven in het ‘nieuwe’ ondernemen en de nieuwste trends, disrupties
  • op weg helpen om deze te implementeren

Exponential Academy wil een community uitbouwen waar iedereen welkom is die op de hoogte wil blijven van de veranderingen en stappen wil zetten (klein of groot) om verder te groeien. Een netwerk van en voor (West)-Vlaamse ondernemende mensen die elkaar vooruithelpen en stimuleren om disruptieve technologieën te omarmen of wie weet zelfs te initiëren, nieuwe businessmodellen uit te testen en over sectoren heen samenwerkingen op te starten.

Exponential Academy krijgt vorm dankzij een partnerschap tussen POM West-Vlaanderen, TUA West en Antwerp Management School.

Meer info

www.exponentialacademy.be

Exponential Academy