Uw sleutel tot een toekomstbestendige logistiek

De doorgedreven automatisering en digitale evolutie van Industrie 4.0 kloppen ook op de deur van de transport- en logistieke sector. Is uw bedrijf al vertrouwd met het principe van Physical Internet? Bent u klaar voor de uitdagingen en opportuniteiten van Logistiek 4.0?

Willen we omgaan met exponentiële ontwikkelingen, moeten we exponentieel leren denken. Ambitieuzer, met meer verantwoordelijkheid, en vooral een stuk proactiever. Concrete stappen ondernemen richting Physical Internet is in de transport- en logistieke sector een must wilt u meespelen in de logistiek van morgen. Benieuwd hoe u hiermee aan de slag gaat? Experts nemen u mee op sleeptouw voor een stevige portie informatie en inspiratie!

Programma

16.00 u | Onthaal
16.30 u | De facetten van Exponential Thinking: wat houdt het in en hoe vertaalt u dit gericht naar de strategie van uw bedrijf.
               Remco Lenstra, academisch directeur Design Thinking, Antwerp Management School
17.00 u | Toepassingen van AI, blockchain ... in de transport- en logistieke sector en hoe ze bijdragen tot exponentiële veranderingen. - Maka De Lameilleure, Director Research and Valorization, Antwerp Management School 
17.30 u | De roadmap naar Physical Internet: het concept, de uitdagingen en hét stappenplan richting een optimale invulling op Europees vlak. - Kris Neyens, Manager Internationalisation, VIL
18.15 u | De vijf actiedomeinen van POM West-Vlaanderen richting Physical Internet
               Barbara Peene, stafmedewerker Physical Internet, POM West-Vlaanderen

Praktisch

Datum: maandag 16 december 2019
Locatie: Huis van de Voeding, Spanjestraat 141, 8800 Roeselare (routebeschrijving)
Inschrijven: deelnemen is gratis. U kunt inschrijven tot 10 december.

Contact

Barbara Peene, POM West-Vlaanderen
stafmedewerker Physical Internet, Transport & Logistiek
T +32 50 74 06 12 - E barbara.peene@pomwvl.be

INSCHRIJFFORMULIER

UW INSCHRIJVING VOOR DEZE SESSIE
UW GEGEVENS

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door POM West-Vlaanderen om de inschrijving op een goede manier te verwerken.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door POM West-Vlaanderen. U kan op elk moment contact opnemen met stefanie.snoeck@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.  Onze privacyverklaring vindt u terug op de website. Heeft u vragen m.b.t. uw gegevensverwerking? Contacteer ons via dpo@pomwvl.be.