Start&GO opent The Super Hero Office ten voordele van De Warmste Week

Startende en durvende ondernemers zijn ware superhelden. Daarom pakt Start&GO, het startersinitiatief van POM West-Vlaanderen en OC West, uit met The Super Hero Office. Ondernemers - maar ook organisaties of particulieren - die een actie op poten zetten voor De Warmste Week krijgen gratis kantoor- en vergaderruimte in Ondernemerscentrum Kortrijk, dit najaar het hoofdkwartier van alle West-Vlaamse superhelden.

Onder het motto ‘Ondernemen voor De Warmste Week doe je niet alleen’ onthulde Start&GO op 3 oktober The Super Hero Office. “Met de komst van De Warmste Week naar West-Vlaanderen, zagen we een opportuniteit om het geëngageerd ondernemen in de provincie in de kijker te zetten. We bieden ondernemers een gratis uitvalsbasis aan om hun activiteit voor het goede doel voor te bereiden en/of uit te oefenen”, vertelt Jean de Bethune, voorzitter van POM West-Vlaanderen en OC West.

Ondernemerscentrum Kortrijk – voor de gelegenheid met kleurrijke stickers en Instragrammable muren tot een waar superheldenhoofdkwartier omgetoverd - is van 3 oktober tot en met 31 december het warme kloppende hart van ondernemend Kortrijk en bij uitbreiding West-Vlaanderen. Ondernemers of organisaties die een vergaderzaal, kantoor of eventruimte nodig hebben voor de organisatie van hun inzamelactie, kunnen hun activiteit registreren op startandgo.be. Op basis van beschikbaarheid en het creatieve en innovatieve karakter van de actie, stelt Start&GO haar ruimtes gratis ter beschikking.

Ondernemers met superkrachten

Elke superheld heeft zijn eigen unieke superkrachten. Door een selfie te maken voor de superheroselfiewall en met de hashtag #superherooffice tonen alle ondernemers hun superkrachten aan de buitenwereld. Vier superhelden vlogen al binnen in de Leiestraat 22 en stelden hun actie voor. Vlogger en creatieve duizendpoot Hannes Coudenys wil in Ondernemerscentrum Kortrijk een videokamer installeren als uitvalsbasis voor zijn vlogs tijdens De Warmste Week. Bedrijven die hun producten of diensten in zijn vlog willen promoten kunnen hier een vrijblijvende bijdrage voor geven. De opbrengsten gaan integraal naar het goede doel ‘Adoptiehuis’. Ook Patrick Hanssens van Grootmoeders Koffie, Jo De Ridder van PressPlay en Birgit Verbeke van Leef! hebben plannen voor het goede doel.

Start&GO is, en blijft ook na De Warmste Week, de sidekick van alle West-Vlaamse startende en groeiende ondernemers. Met workshops, netwerkevents, inspiratiessessies en persoonlijke begeleiding ondersteunt Start&GO ondernemers bij de opstart en uitbouw van hun zaak.

Superhelden gezocht!

Ondernemers die ruimte zoeken voor hun activiteit voor De Warmste Week vinden meer info op startandgo.be.